WD2

CONSTRUIM RETELE

PROIECTARE SI CONSTRUCTIE RETELE LAN SI WLAN

Folosind cele mai noi tehnologii, suntem specializati in furnizarea de solutii de retea de comunicatii integrate, eficiente si scalabile - de la proiectare la constructie

placeholder image

RETELE

DEPANARE / INSTALARE / INTRETINERE

Evaluarea infrastructurii dvs. de retea ne permite sa identificam domeniile in care eficienta si securitatea sporite sunt usor atinse prin incorporarea celor mai noi tehnologii.

placeholder image

CONSULTANTA

16 ANI DE EXPERIENTA

Oferim planificare strategica, arhitecturala si de implementare. De la evaluarea si proiectarea inainte de vanzare, pana la dezvoltarea viitoare, planuim impreuna cu tine, pentru succesul tau!

placeholder image

MENTENANTA

INTRETINERE DE SPECIALITATE

Servicii de intretinere tehnica pentru a asigura functionarea optima a sistemelor de telecomunicatii, prin intretinere preventiva, predictiva si corective.

netwrk1

DE CE ESTE IMPORTANTA
PROIECTAREA RETELEI ?

Pe masura ce retelele devin critice pentru functiile de afaceri, deciziile de proiectare luate de profesionistii IT pot avea implicatii de anvergura. O retea cu un design bine planificat va funcționa mai bine. Va fi mai sigur si mai rezistent si mai usor de depanat si se va scala cu usurinta si se va adapta la tehnologiile viitoare.

BUNE PRACTICI DE PROIECTARE A RETELEI

Recunoasteti valoarea designului

Proiectarea retelelor care indeplinesc functii critice de afaceri trebuie sa fie un proces bine gandit, nu unul care este combinat. Alocarea timpului si a resurselor adecvate procesului de proiectare va avea ca rezultat o retea rentabila, usor de gestionat si gata de dezvoltare.

Design pentru securitate

Securitatea retelei ar trebui sa fie integrata in primele etape de proiectare, nu sa fie fixata ulterior. Daca securitatea nu este luata in considerare in proiectare, instrumentele de securitate incompatibile pot afecta performanta retelei, experienta utilizatorului si capacitatea de gestionare.

Design pentru rezilienta

Acest proces incepe cu crearea unei liste a provocarilor de rezistenta cu care se confrunta o organizatie, cum ar fi incidente de securitate, probleme de retea sau necesitatea brusca de a actualiza aplicatiile sau de a creste sau reduce. Echipele IT pot folosi aceste scenarii pentru a testa capacitatea de a raspunde si de a ajusta proiectarea retelei.

netwrk2

Nevoile retelei evolueaza constant

Pe masura ce o afacere creste si se schimba, la fel si reteaua sa. Utilizatorii si clientii vin si pleaca, aplicatiile evolueaza si obiceiurile de lucru se schimba. Un design de retea de inalta performanta si rentabil trebuie ajustat pentru a se adapta acestor schimbari.

Design pentru scalabilitate

Evaluati ce fel de scalare este probabil sa faca organizatia, cum ar fi adaugarea constanta de clienti sau serviciile de upscaling si downscaling rapid pentru a se adapta unor fluxuri de lucru specifice. Urmand acest proces, echipele IT pot proiecta retele pentru a face scalabilitatea mai usoara si mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

Design pentru vizibilitate

Un sistem de management al retelei poate ajuta la asigurarea vizibilitatii in retea, facilitand echipelor IT identificarea potentialelor probleme si monitorizarea benchmark-urilor de performanta.

mitr

Monitorizare in timp real

Obtineti date de performanta in timp real pentru punctele finale Windows si Mac. Profitati de peste 100 de conditii pentru a va alerta cu privire la utilizarea hard diskului, problemele legate de latimea de banda si multe altele!

auld

Acces usor de la distanta

Conectati-va la dispozitivele dvs. printr-o cautare rapida derulanta si printr-un singur clic pentru a initia conexiunea de acces la distanta. Accepta atat modurile de acces asistat, cat si nesupravegheat.

ra

Raportare avansata

Instrumentele puternice de raportare pentru a asigura conformitatea IT, pentru a urmari activele hardware si software si pentru a ilustra valoarea serviciilor gestionate oferite.

WIFI

CONTACTEAZA-NE

SI BENEFICIAZA DE CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Indiferent dacă doriti sa va actualizati reteaua existenta sau sa o extindeti pentru a gazdui utilizatori si sarcini de lucru suplimentare, contactati-ne! Serviciile noastre de retea includ, dar nu se limiteaza la:

- Instalare hardware
- Instalare si configurare software
- Cablare de retea si Ethernet
- Configurare switch si router
- Solutii wireless
- Instalare server si server virtual
- si altele

CONTACT

SC WCAD TECH CONSULT SRL

EUID: ROONRC.J37 / 5/2022, CUI: 45427444
Str. Vidin, bl. 68, sc. A, ap. 16. VASLUI

ACHIZII PUBLICE

Ne puteti regasi si in catalogul electronic SICAP, motor cautare dupa CUI: 45427444

LOGOWD

Copywrite 2023 WCAD
All Rights Reserved.