WD2

IDENTITATE VIZUALA

DE ESTE IMPORTANTA PENTRU MARCA TA?

Identitatea vizuala este o colectie de elemente vizuale care servesc la reprezentarea si diferentierea unui brand. Mai precis, se refera la orice componente vizibile, cum ar fi un logo sau culorile marcii, care ajuta clientii sa identifice o marca. Prin consolidarea fiecarui activ de branding intr-o estetica coerenta, aceasta dezvolta recunoasterea marcii.

DE CE CONTEAZA IDENTITATEA VIZUALA?

Identitatea vizuala a marcii dvs. este cea care influenteaza perceptia si lasa o impresie de durata. Este benefic din mai multe motive:

w1

DIFERENTIERE

Crearea unei identitati vizuale unice si recunoscute este ceea ce diferentiaza marcile si promoveaza diversitatea. Garantia coerenta a marcii care reprezinta in mod eficient afacerea dvs. nu va iesi doar in evidenta pe piata, ci si in mintea consumatorilor dvs.

c1

RELATABILITATE

Va puteti imagina ca identitatea dvs. vizuala serveste pentru a va reprezenta marca si a evoca o experienta mai personalizata. De exemplu, logo-ul tau reprezinta adesea „fata” marcii tale. Avand in vedere acest lucru, proiectarea unei identitati vizuale care sa sublinieze identitatea marcii dvs. va stimula un sentiment de intelegere intre dvs. si consumatori.

a1

CONSECVENTA

Consecventa este cheia in toate aspectele branding-ului, dar cand vine vorba de identitatea ta vizuala, acest lucru este deosebit de important. Mentinerea unei identitati vizuale consecvente va sprijini o experienta de incredere pentru clienti, incurajand in cele din urma loialitatea fata de brand. Cu cat consumatorii va recunosc produsul, cu atat le este mai usor sa-l caute.

d1

LOIALITATE

Mai simplu spus, clientii sunt loiali marcilor pe care le cunosc si in care au incredere. Potrivit unui sondaj, 84% dintre clienti sunt mai inclinati sa ramana loiali unui brand ale carui valori se aliniaza cu ale lor. O identitate vizuala puternica si bine definita face ca clientii sa depinda mai usor de un brand.

WEBST1

SITE-UL SI PREZENTA ONLINE

Site-ul dvs. este unul dintre cele mai importante instrumente de branding vizual pe care le veti avea in lumea digitala de astazi si ar trebui sa actioneze si ca un punct de plecare pentru alte aspecte ale prezentei dvs. online.

LA PACHET SAU INDIVIDUAL

IATA CATEVA DIN SERVICIILE CARE NE RECOMANDA

loggg

LOGO SI GRAFICA

Pe scurt, logo-ul tau este un simbol care identifica instantaneu marca ta. Folosind culori, forme, tipografie si uneori un slogan, un logo bun este unul care intruchipeaza in mod holistic o marca si evoca un sentiment pozitiv.

placeholder image

IDENTITATE VIZUALA

Totul de la paleta de culori, fonturi, imagini,stil pentru imagini, forme, structuri, elemente specifice web, reguli si sabloane pentru proiectarea tuturor elementelor vizuale

placeholder image

WEBSITE

Website-uri adaptate pentru dispozitivele mobile folosind cele mai noi tehnologii în domeniu. Optimizare pentru viteza.
Optimizare SEO continut
Servicii de gazduire

placeholder image

PACKAGE DESIGN

Ambalajul dvs. ar putea fi diferenta dintre un client nou care va alege produsul de pe raftul magazinului sau il ridica pe cel al concurentilor dvs. Ati putea castiga un client pe viata sau, la fel de usor, l-ati putea pierde.

DE CE?

Poate va intrebati de ce în anul 2023, cand orice cautare pe google genereaza pagini intregi de servicii ghidate de inteligenta artificiala, firmele ca WCAD inca se mai considera relevante?

chatgpt

Atentie la detalii: oferim o atentie individuala si putem raspunde preferintelor si nevoilor specifice.

Creativitate si originalitate: Idei unice, perspectiva si creativitate , in loc sa ne bazam pe sabloane prestabilite.

Solutii personalizate: oferim solutii personalizate, in timp ce serviciile web pot avea limitari.

Flexibilitate: putem face schimbari din mers si oferim mai multa flexibilitate in procesul de proiectare.

Conexiunea umana: Lucrul cu un designer uman poate construi o relatie personala si poate favoriza o comunicare mai buna.

CONTACT

SC WCAD TECH CONSULT SRL

EUID: ROONRC.J37 / 5/2022, CUI: 45427444
Str. Vidin, bl. 68, sc. A, ap. 16. VASLUI

ACHIZII PUBLICE

Ne puteti regasi si in catalogul electronic SICAP, motor cautare dupa CUI: 45427444

LOGOWD

Copywrite 2023 WCAD
All Rights Reserved.